Da bi zadostili zahtevam naših strank po kvaliteti in hitrosti izdelave smo se povezali s parnerji, ki delajo z najboljšo in najhitrejšo tiskarsko in dodelavno tehniko, ki je trenutno na tržišču. Prvi pogoj za kvaliteten odtis je skrbno pripravjena datoteka za tisk. Poznavanje tehnologije tiska, opreme, dolgoletne izkušnje in do potankosti barvno umirjena strojna oprema nam omogoča, da vam lahko že na ekranu ali probnem odtisu pokažemo, kako bo izgledala tiskovina.

Če bo tiskovina natisnjena v offset tehniki sledi izdelava tiskarskih plošč s tehnologijo Computer To Plate (CTP), ki omogoča bolj natančen in oster odtis. Računalniško nadzorovani štiri in pet-barvni tiskarski stroji za tisk v polah do formata B1 z avtomatsko kontrolo kvalitete odtisa omogočajo izjemno visoko produktivnost in najvišji možni nivo barvne natančnosti. Stroji za tisk nalepk v roli pa omogočajo poleg večbarnega tiska tudi istočasno dodelavo.

Nekatere stvari je bolje natisniti v tehniki sitotiska, saj se uporabljajo bolj pokrivne in obstojne barve in se lahko tiska na razllične materiale, od papirja, tekstila in plastike, do lesenih plošč in nekaterih kovin. Za druge je spet bolj primeren tampotisk itd., zagotovo vam bomo znali svetovati kako do željenega rezultata.

Dodelava tiskovnih pol, ki zajema razrez, zgibanje, perforacijo, biganje, izsek, plastifikacijo, suhi in topli tisk, parcialno lakiranje z UV lakom ... in vsi tipi vezave (speto z žico, spiraljeno, mehka in trda vezava) vedno potekajo kar se da avtomatizirano,
da lahko zagotovimo hitro in kvalitetno izdelavo tudi zelo visokih naklad.